Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Meer Liefde In Het Leven boeken?

Wilt u Meer Liefde In Het Leven boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Meer Liefde In Het Leven vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Meer Liefde In Het Leven direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Meer Liefde In Het Leven

Dit sprankelende duo gaat maar voor één ding: Meer liefde in het leven!

Met hulp van hun verschillende hartjes mag het publiek een keuze maken tussen bijvoorbeeld; het ‘zoete hart’ (iets te snoepen), het ‘uitvoerende hart’ (een kleine performance), het ‘warme hart’ (een knuffel vol met liefde) en niet te vergeten het ‘herinneringshart’ (Polaroidfoto).

Kortom dit duo draagt bij aan succes op iedere gelegenheid en zorgt gegarandeerd voor meer liefde in de wereld!

 

Meer Liefde In Het Leven boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreStraattheater
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Meer Liefde In Het Leven is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Meer Liefde In Het LevenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Meer Liefde In Het Leven ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Meer Liefde In Het Leven zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.