Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pepernoten Beats boeken?

Wilt u Pepernoten Beats boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pepernoten Beats vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pepernoten Beats direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pepernoten Beats

Deze DJ Piet maakt er altijd een feestje van! Met zijn vrolijkheid en aanstekelijk enthousiasme laat hij alle kinderen lekker dansen en springen op zijn muziek. Kinderen springen en swingen door de aanwezigheid van DJ Piet. Wat is er bij de opwachting van de Sint nou leuker dan onze DJ Piet die de kinderen vermaakt met de gaafste Sintmuziek? En als hij eenmaal is gearriveerd: waag een dansje met de Sint tijdens de show van Pepernoten beats!

Pepernoten Beats boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pepernoten Beats is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pepernoten BeatsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pepernoten Beats ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pepernoten Beats zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.