Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Paw Patrol boeken?

Wilt u Paw Patrol boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Paw Patrol vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Paw Patrol direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Paw Patrol

PAW PATROL boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 

Paw Patrol (dagelijks te zien op Nickelodeon), gaat over heldhaftige pups die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! 
De stoere brandweer pup Marshall en de politie pup Chase gaan natuurlijk heel graag op de foto met al hun stoere vriendjes en vriendinnetjes.

Paw Patrol boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Paw Patrol is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Paw PatrolITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Paw Patrol ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Paw Patrol zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.