Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Onze Piet geeft u een hand boeken?

Wilt u Onze Piet geeft u een hand boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Onze Piet geeft u een hand vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Onze Piet geeft u een hand direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Onze Piet geeft u een hand

Een ongelofelijke uitvinding die niet ongemerkt is gebleven in de periode rondom het bezoek van Sinterklaas aan Nederland. 

De WAX piet bedient een aantal units gevuld met vloeibare siliconenwas. Degene die een "Waxhand" wil laten maken zal eerst zijn/haar hand moeten insmeren met een speciale "seperatorcreme". Vervolgens dompelt de piet de hand een aantal keren in een vloeibare siliconenwas welke ogenblikkelijk stolt. De piet verwijderd de "Waxhand". Het resultaat, in nog geen twee minuten tijd, is een exacte kopie van uw eigen hand.De piet kan op verzoek de hand in zes verschillende kleuren vervaardigen of desgewenst in de kleur(en) van uw bedrijfslogo laten uitvoeren.

Onze Piet geeft u een hand boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Onze Piet geeft u een hand is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Onze Piet geeft u een handITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Onze Piet geeft u een hand ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Onze Piet geeft u een hand zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.