Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Reuzenrad boeken?

Wilt u Reuzenrad boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Reuzenrad vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Reuzenrad direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Reuzenrad

REUZENRAD boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 

Dit Reuzenrad is een 40 jaar jong rad dat door uitstekend onderhoud en vernieuwingen op technisch gebied tot één van de mooiste behoord in zijn categorie. Het +/- 22 meter hoge reuzenrad is hoog genoeg om boven de meeste bebouwing en begroeiing uit te komen en door de 16 ronde gondels een 360 graden uitzicht te geven op het omringende landschap.

Reuzenrad boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2-3 personen
GenreAttractie
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Reuzenrad is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van ReuzenradITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Reuzenrad ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Reuzenrad zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.