Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Poppendokter boeken?

Wilt u Poppendokter boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Poppendokter vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Poppendokter direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Poppendokter

Bijna elk kind heeft een zogenaamde geboorteknuffel. Deze pluche kindervrienden maken meestal vanalles mee in de fantasie van de kleine 'baasjes'. De knuffels zijn ook wel eens misselijk, hebben ook spierpijn en ook zij hebben wel eens een schaafwondje van het vallen op de grond. Aan Poppendokter MC de taak om deze onwenselijkheden de wereld uit te helpen.

Bart Juwett, ook bekend als buikspreker, gekleed in dokterskleding en met medische rekwisieten praat met de “patiënten” en laat ze zelf hun kwaaltjes uitleggen.  

Met zijn grote verbandtrommel vol met pleisters, verband en medicijnen heeft hij al héél wat poppen beter gemaakt. Niet alleen zijn recepten en adviezen zijn van belang, maar de kinderen waarderen ook het luisterend dokters oor op zichzelf. Hij zal de knuffels overigens nooit en te nimmer pijn doen.
Ook kleine echte reparaties kunnen door Bart worden gedaan.

 

Poppendokter boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreKinderentertainment
Prijs€ 950,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Poppendokter is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van PoppendokterITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Poppendokter ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Poppendokter zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.