Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pop-Up Diner boeken?

Wilt u Pop-Up Diner boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pop-Up Diner vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pop-Up Diner direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pop-Up Diner

Is het u wel eens overkomen dat u een wandeling maakt in de stad en u een butler u vraagt om even op een ‘hotelbel’ te drukken? Waarschijnlijk niet. Bovenstaand Youtube filmpje geeft een korte sfeerimpressie wat er zou kunnen gebeuren.

In een sneltreinvaart wordt een mobiel restaurant gecreëerd en wordt u uitgenodigd om aan tafel plaats te nemen.  Onder het genot van sfeervolle muziek zal  een diner door onze razendsnelle obers worden gepresenteerd. Zo snel dit diner ‘op popt’, zo snel zal het ook weer uit het ‘straatbeeld’ zijn verdwenen.

Pop-Up Diner boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting7 personen
GenreEntertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pop-Up Diner is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pop-Up DinerITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pop-Up Diner ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pop-Up Diner zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.