Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Silhouet knipster boeken?

Wilt u Silhouet knipster boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Silhouet knipster vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Silhouet knipster direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Silhouet knipster

De Silhouet Knipster werkt voor grote bedrijven, tijdens personeelsavonden, congressen andere feestelijke bijeenkomsten. Zij is in staat om in ca. 3-5 minuten een gelijkend en gedetailleerd silhouet uit de vrije hand te knippen. “Als een schaduw van uw spiegelbeeld”. Een vakkundig, stijlvol en persoonlijk cadeau. Een tastbare herinnering.

Haar kunsten zijn niet alleen interessant voor de persoon die voor haar plaats neemt, maar ook voor de omstanders is een boeiend ontstaansproces.
Het proces oefent een grote aantrekkingskracht uit wat zich vertaalt in grote groepen belangstellenden.

Het silhouet wordt in een stevig kunstof mapje aan de gast overhandigd om te zorgen dat deze herinnering lang bewaard blijft.

Silhouet knipster boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreAnimatie
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Silhouet knipster is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Silhouet knipsterITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Silhouet knipster ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Silhouet knipster zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.