Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kerstman en kerstelf boeken?

Wilt u Kerstman en kerstelf boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerstman en kerstelf vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kerstman en kerstelf direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kerstman en kerstelf

Eeuwenlang heeft iedereen gedacht dat de Kerstman op eigen kracht alle cadeautjes de wereld rondbrengt in zijn, door rendieren getrokken, vliegende slee. Maar de Kerstman heeft hulp. Naast honderden helpende elfenhanden die het speelgoed maken en inpakken, is er nog iemand…

Eén van de laatste groene elfen is een eeuwtje of twee geleden op de Noordpool komen wonen. Zijn naam is Ilbereth en hij is de rechter- en linkerhand van de Kerstman. Hij helpt hem bij het opstellen van de zoet- en stoutlijsten en controleert die dan ook wel twee keer helemaal.

Graag komen de Kerstman en zijn Kerst-elf bij u op bezoek om de Kerstvreugde te verhogen, met hun gulle aanwezigheid.

Ilbereth heeft de laatste chocolade-blaadjes-boom mee naar de Noordpool genomen en in zijn magische tuin bloeit die volop elk jaar rond Kerstmis. Hij deelt dan ook graag chocoladeblaadjes uit, zodat je zelf een miniboompje zou kunnen kweken.

De Kerstman en Ilbereth houden allebei ook ontzettend veel van zingen. Heerlijke Kerstliedjes waarbij uit volle borst meegezongen mag worden. Bovendien weten zij natuurlijk volop verhalen te vertellen. Mooie en spannende vertellingen over het leven op de Noordpool op al die dagen dat het geen Kerstmis is.

Deze Kerstmis zal nooit meer hetzelfde zijn als al die jaren ervoor. Je komt ogen en oren te kort bij het bezoek van de Kerstman en Ilbereth…

 

Kerstman en kerstelf boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreKerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerstman en kerstelf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerstman en kerstelfITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerstman en kerstelf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerstman en kerstelf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.