Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kerstelf boeken?

Wilt u Kerstelf boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerstelf vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kerstelf direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kerstelf

Rond de feestdagen dwarrelt er een kerstelf rond. Delfie de kerstelf zal op een ludieke wijze uw vermaken, Kerst zal nooit meer saai zijn. Hij brengt u de kerstboodschap en is zeer behulpzaam. Niets is te veel voor hem en uw gasten vermaken zich prima met Delfie. Delfie kan geboekt worden als ontvangstact, en is ook heel behulpzaam in de bediening van uw restaurant of andere gelegenheid.

Zelfs uw persoonlijke kerstboodschap kan hij voor u verkondigen.

 

Kerstelf boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreKerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerstelf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van KerstelfITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerstelf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerstelf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.