Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kerst Adviseuses boeken?

Wilt u Kerst Adviseuses boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerst Adviseuses vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kerst Adviseuses direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kerst Adviseuses

Het zijn voor veel mensen vaak ingewikkelde dagen. Iedereen stuit op verschillende problematieken, zoals de keuze voor een menu, de keuze voor welk feestadres, welke cadeaus er gekocht moet worden, wie wel en wie niet uitgenodigd word, welke oude familievetes en welke verzoeningen er zijn. En natuurlijk wat je het beste kan doen met een volgevreten maag of een kater van de 1e kerstdag, terwijl de 2e er ook al aan komt. Kortom, een heleboel keuzes! De Kerst Adviseuses bieden tips en tricks om je te helpen.

Kerst Adviseuses boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreKerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerst Adviseuses is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerst AdviseusesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerst Adviseuses ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerst Adviseuses zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.