Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Juvat Westendorp boeken?

Wilt u Juvat Westendorp boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Juvat Westendorp vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Juvat Westendorp direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Juvat Westendorp

Juvat Westendorp is de afgelopen jaren niet voor niets officieel Nike danser en nog steeds een van Nederlands meest besproken performers uit de Urban dans scene. Als danser, docent, choreograaf en acteur ontwikkelt de Zaandammer al voor zijn 25ste zonder enige opleiding in het vak een imposante dans carrière. Hij is niet bang om buiten zijn comfort zone te gaan en zoekt altijd zijn grenzen op om te groeien tot een hoger niveau.

Ook als choreograaf doet hij het goed. Bij het officiële bezoek van het koningspaar aan de Zaanstreek schitterde Juvat niet alleen als danser maar was hij ook een van de choreografen achter het stuk. De crashmob “Ik wil je zien” van Veilig Verkeer Nederland is door Juvat gechoreografeerd alsmede de reclame KidsVitaal van JOGG. In deze reclame speelt hij ook een rol. Verder heeft Juvat de choreografie gedaan voor shows voor het Rode Kruis, MelkUnie, 75 jaar Vredespaleis, opening Museumnacht Den Haag en diverse flashmobs waaronder een hele grote voor de ABN AMRO.

 

Juvat Westendorp boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreDans
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Juvat Westendorp is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Juvat WestendorpITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Juvat Westendorp ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Juvat Westendorp zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.