Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Art of Nail-Art boeken?

Wilt u The Art of Nail-Art boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Art of Nail-Art vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Art of Nail-Art direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Art of Nail-Art

Toonaangevend, verrassend, opvallend, compleet!

Echte blikvangers worden er van nagels gemaakt, dit middels door een bezoekje aan onze nailartist! De nagels worden fantasievol versierd, in verschillende kleuren, patronen, glitters en steentjes. 

Onze nagelstylisten kunnen toveren op een vierkante millimeter! Zij  staan klaar met tal van nagellakken, vijlen en glitters om van uw nagels een waar kunstwerk te maken!!
De nagels worden in een basistint naar keuze gelakt en aansluitend gedecoreerd met behulp van kleine sieraccessoires zoals glitterpoeder, steentjes, sterretjes en veertjes! Of voorzien van een stijlvolle french manicure.

De ITB nagelstylisten werken met alle kleuren van de regenboog! Voor een extra opvallend effect kan men onder andere kiezen uit verschillende printen: kleurenfeest, mozaïektechniek, bloemetjes, marmertechniek of dierenprint! In iedere geval het resultaat is een zeer opvallende, luxueuze nail art!!

Uw  gasten zijn welkom meer dan welkom voor een complete nail-art of een natuurlijke french manicure.  Natuurlijk is nail-art ook te combineren met (kleine) metamorfoses een finishing touch of een extra avagante make-up!!

The Art of Nail-Art boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreBeauty
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Art of Nail-Art is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Art of Nail-ArtITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Art of Nail-Art ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Art of Nail-Art zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.