Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

John Williams boeken?

Wilt u John Williams boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van John Williams vindt u hier op deze pagina.

Wilt u John Williams direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

John Williams

John is op 27 december 1969 geboren in Paramaribo. Na de HAVO volgt John de HBO-opleiding Beleid, Bestuur en Management aan de Haagse Hogeschool en de vooropleiding aan de Toneelschool in Maastricht.

Zijn loopbaan in dit vak begon achter de schermen van de theater en televisie wereld. Bij theater begon hij als assistent manager bij “Sound of Motown” en “La Cage aux Folles”. Bij televisie heeft hij onder andere gewerkt als productie-assistent voor Idtv Film & Videoproductions.

John gaat acteren in o.a. de politieserie Blauw Blauw als agent Rodney, Costa als profvoetballer Kevin Borgers, in Onderweg naar morgen als arts Maurice Zegers, in de dramaserie Westenwind als uitsmijter Bob en in Bon Bini Beach als Glenn. Na te zijn begonnen als acteur gaat John daarnaast ook presenteren op televisie. Na een screentest blijkt duidelijk dat hij ook daarvoor over voldoende talent beschikt. 

Inmiddels heeft John talloze programma’s gepresenteerd voor Veronica, Yorin, RTL5 en RTL4. Ruim 3,5 jaar was John één van de gezichten van het ochtendprogramma Lijn4 voor RTL4. John’s ambities voor de toekomst zijn het verder ontwikkelen van zijn acteerprestaties en het bouwen aan een echte TV carrière als presentator.

TV PROGRAMMA’S: Opnieuw beginnen, Call TV, Je echte leeftijd, Lijn4, House Vision, RTL Boulevard en Help mijn man is een klusser.

 

John Williams boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreMedia
PrijsVanaf €5.250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over John Williams is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van John WilliamsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over John Williams ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over John Williams zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.