Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Art of Hair boeken?

Wilt u The Art of Hair boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Art of Hair vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Art of Hair direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Art of Hair

Met onze professionals geheel gestyled in de sferen van uw evenement wachten zij de gasten met veel enthousiasme op. Onze creatieve stylisten staan klaar met vaardige hand, diverse haarversieringen, haarlak om kapsels om te toveren in een waar kunstwerk!!

De adviezen zijn professioneel en de resultaten van onze werkzaamheden zijn betoverend en fantastisch om te ondergaan. In de wereld van evenementen, feesten is een (kleine) metamorfose, restyling van uw gasten amuserend en inspirerend! 

Thema’s kunnen zijn: trendy hair of rock & roll, gala, glamourous, kapsels aangepast aan de dresscode of kapsels uit andere tijden, werelden of culturen. 

Uw  gasten zijn welkom voor een complete of kleine metamorfoses of voor een finishing touch of een extra avagante make-up!! 

Het zal u zeker verbazen, het ITB team heeft voor ieder thema een beauty-act!!
Een ultieme beleving waarbij u verrast zult zijn met het resultaat!

The Art of Hair boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreBeauty
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Art of Hair is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Art of HairITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Art of Hair ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Art of Hair zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.