Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Art of Glittertattoo boeken?

Wilt u The Art of Glittertattoo boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Art of Glittertattoo vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Art of Glittertattoo direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Art of Glittertattoo

feestelijk, tijdelijk,  glitter & glamourous!

Glittertattoos voor speciale gelegenheden, feestjes, kinderparty’s of op evenementen.

Glitter tattoo’s zijn schitterende, fraaie versieringen die tijdelijk op de huid ( 3- 7 dagen) blijven zitten. Voor een bijzondere gelegenheid, uitje, verjaardagsfeestje of evenement. En voor diegene die niet hun hele leven lang vast willen blijven zitten aan een echte tattoo. De glitter tattoo's worden aangebracht met een sjabloon, speciale huidlijm en glitters.

De fraaie, prachtige creaties laat je natuurlijk een even zitten, wil je de tattoos verwijderen dan kan dit met een huidolie of met alcohol!

The Art of Glittertattoo boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreBeauty
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Art of Glittertattoo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Art of GlittertattooITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Art of Glittertattoo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Art of Glittertattoo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.