Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Irene Moors boeken?

Wilt u Irene Moors boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Irene Moors vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Irene Moors direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Irene Moors

 

 Irene Moors is geboren op 18 juni 1967 in Alkmaar en moeder van Rosalie ('98) en Tijn ('02). Sinds 2001 is ze getrouwd met Barry Kroon. Irene debuteerde in 1988 bij de NCRV met het programma "Dit is Disney". Na een jaar maakte zij de overstap naar RTL4 waar zij ruim 26 jaar heeft gewerkt. Vanaf maart 2016 was Irene 3 jaar lang te zien bij SBS6. Tegenwoordig werkt Irene voor verschillende TV zenders en omroepen.

In 1991 leerde zij Carlo Boszhard kennen met wie ze sindsdien een duo vormt. In 2010 wonnen zij de Gouden Televizier Ring voor "De TV Kantine". 

 

Irene Moors boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreMedia
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Irene Moors is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Irene MoorsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Irene Moors ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Irene Moors zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.