Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Ice Queens boeken?

Wilt u Ice Queens boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ice Queens vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ice Queens direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Ice Queens

De animatie act is een vrolijk tafereel met prachtige Ice Queens op stelten die met hun verlichte hoepelrokken een sprookjes sfeer neer zetten op elk (kerst / winter)evenement. Ook zomer varianten zijn beschikbaar! Het bij behorende muzikale duo speelt uit een groot arrangement van (winter / kerst) nummers. De prachtige verlichte ICE Queens zijn bijna 3 meter hoog en ze kunnen op veel manieren worden ingezet bij (winter en kerst) activiteiten, zoals:

Verwelkoming van uw gasten

Dansact op de dansvloer

Begeleiden van publiek van de ene naar de andere locatie

Uitdelen van flyers

Animatie tussen het publiek

Vele andere (op maat) mogelijkheden

De derde Ice Queen kan ook met extra ‘voorpoot’ stelten worden ingezet (viervoeter op stelten).Het bijbehorende muzikale duo heeft een breed repertoire o.a. aan kerstnummers en nummers in ‘wintersfeer’. Elk jaargetijde kan worden ingezet. Ook kunnen zij op verzoek diverse nummers in hun repertoire opnemen. De muzikanten zijn mobiel; al spelende wandelen ze rond, terwijl de hoge Ice Queens achter de muzikanten aan dansen. De muzikanten kunnen ook zonder Queens geboekt worden. Het vijftal (drie ijskoninginnen en twee muzikanten) – zijn ook in combinaties van solo, duo, trio of viertal te boeken.

 

Ice Queens boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreKerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ice Queens is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ice QueensITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ice Queens ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ice Queens zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.