Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Sting Look a Like boeken?

Wilt u Sting Look a Like boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sting Look a Like vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Sting Look a Like direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Sting Look a Like

sting Look-a-Like boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 

Deze Look & sound-a-like van Sting zingt LIVE alle grote hits uit zijn solocarrière en classics van The Police. Roxanne, Message in a bottle, Every little thing she does is magic, Englishman in New York en Fields of gold staan op het repertoire met een hoog meezing ‘’ioh’’ gehalte.

Met zijn ijle hoge stemgeluid is deze sound-a-like bijna niet te onderscheiden van de (ex)meester.

Stings carrière bestrijkt al jaren waardoor zijn hele generaties zijn opgegroeid met zijn wereldhits. Deze Look a Like is net als Sting een doorgewinterde muzikant. Zo speelt hij bas en Spaanse gitaar mee, zoals met die prachtige gitaarsolo in het gevoelige Fragile.

Sting Look a Like boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreSting Tribute
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sting Look a Like is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sting Look a LikeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sting Look a Like ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sting Look a Like zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.