Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hout en Hout boeken?

Wilt u Hout en Hout boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hout en Hout vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hout en Hout direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hout en Hout

Hout & Hout zijn twee maskerpersonages die helemaal van duurzaam hout gemaakt (lijken te) zijn. Niet alleen hun gezichten, maar ook het haar, hun kleding etc.

Ze zijn uitgerust met zonnepanelen en een windmolen die zorgen ervoor dat hun piepende en krakende ledenmaten in beweging gebracht kunnen worden. Met hun eco-mobiel en andere groene items zijn ze onderweg in hun eigen duurzame wereld.

Hout en Hout animatie act is inzetbaar voor zowel bedrijfsevenementen, openingen en openbare gelegenheden. Een duurzame act met humor.

 

Hout en Hout boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreAnimatie
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hout en Hout is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hout en HoutITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hout en Hout ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hout en Hout zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.