Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Het Zandkasteel boeken?

Wilt u Het Zandkasteel boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Het Zandkasteel vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Het Zandkasteel direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Het Zandkasteel

Toto, prinses Sassa en koning Koos wonen met hond Finnie in Het Zandkasteel. Zij slapen, spelen, dansen en eten daar en beleven vele avonturen. Toto, prinses Sassa en Koning Koos hebben alledrie rood haar en dezelfde grote neuzen. Als ze zand in hun neus krijgen, dansen ze de neuskriebeldans. Deze dans nodigt de peuter uit mee te bewegen. Het Zandkasteel moet kinderen vooral aanzetten tot spel. Spelen is het leren ontdekken van de wereld om hen heen. Het Zandkasteel ziet het televisiekijken niet als geïsoleerde activiteit, maar wil juist aanzetten tot het uitdiepen van een bepaald thema.

Het Zandkasteel boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TechniekIncl. B-SET
Bezettingx personen
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Het Zandkasteel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Het ZandkasteelITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Het Zandkasteel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Het Zandkasteel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.