Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Stemmen Op Hoog Niveau boeken?

Wilt u Stemmen Op Hoog Niveau boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stemmen Op Hoog Niveau vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Stemmen Op Hoog Niveau direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Stemmen Op Hoog Niveau

ook de act ‘stemmen op hoog niveau’ is een geweldig spektakel. In het straattheater met humor en muziek vindt u een cello van maar liefst 3,70 meter hoog. De solo-celliste maakt er met haar cello altijd weer een geweldig stuk van. vol humor en muziek.

De dirigent en een valse G-snaar zijn de belangrijkste ingrediënten. Op de klanken van de 5e symfonie van Beethoven wordt een absurd gekke act opgevoerd. Het wordt in ieder geval een acrobatische klus, om de snaar nog net voor het laatste slotakkoord te stemmen en de juiste toonhoogte te treffen. 

Stemmen Op Hoog Niveau boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreAct
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stemmen Op Hoog Niveau is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stemmen Op Hoog NiveauITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stemmen Op Hoog Niveau ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stemmen Op Hoog Niveau zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.