Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Haidy's limbo & fire show boeken?

Wilt u Haidy's limbo & fire show boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Haidy's limbo & fire show vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Haidy's limbo & fire show direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Haidy's limbo & fire show

Puur Zuid-Amerikaans, vurig Spaans, opzwepend Afrikaans

Exotische brunettes verzekeren u van een adembenemende show. Zet u schrap voor limbo van de bovenste plank, samba, swingender dan ooit en Afrikaanse dans, recht uit het hartje van de Serengeti. De vuuract zorgt ervoor dat het een onvergetelijk, spetterend geheel wordt!

Deze dames swingen de pan uit. De temperatuur gaat ongetwijfeld de hoogte in!!! U waant zich in Rio de Janeiro, droomt van een safari in Tanzania en fantaseert over avontuurlijk reizen naar verre eilanden. Maar veel tijd om weg te dromen is er niet. How low can you go!?! Tijd om te bewijzen hoe lenig u wel kan zijn!

Er zijn diverse shows mogelijk: Limbo, samba en Afrikaanse dans

 

Haidy's limbo & fire show boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Haidy's limbo & fire show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Haidy's limbo & fire showITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Haidy's limbo & fire show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Haidy's limbo & fire show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.