Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Varkens Ballet boeken?

Wilt u Varkens Ballet boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Varkens Ballet vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Varkens Ballet direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Varkens Ballet

Ballerina varkens glijden op rolschaatsen door de straten. Ze worden geliefd door hun kokette en strenge begeleider. Zij schaatsen door de straten, op een plein, in gebouwen en tussen het publiek. De varkens lachen, willen alles, hebben geen rem, laten niets verloren gaan. Bolle buiken klitten samen, omdraaien lukt niet. De varkens vol rijkdom, knorren, dansen, springen, kussen en swingen.

Varkens Ballet boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreAnimatie
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Varkens Ballet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Varkens BalletITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Varkens Ballet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Varkens Ballet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.