Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Georgina Kwakye boeken?

Wilt u Georgina Kwakye boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Georgina Kwakye vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Georgina Kwakye direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Georgina Kwakye

 

De half Hongaars- Ghanese Georgina Kwakye is vooral bekend geworden door het spelen van de rol van Gladys Bloem in de succesvolle soap GTST.

Naast haar werkzaamheden als actrice is ze ook als presentatrice voor diverse MTV-programma’s als Da Groove, MTV-Live, MTV News en MTV Global  te zien geweest. Ook presenteerde ze het NCRV-programma Buya Music.

In 2005 richt ze Stichting Ghanasi op zodat ze de ontwikkelingsprojecten van haar Ghanese vader in zijn geboortedorp kan ondersteunen. Ze renoveren scholen, bouwen een ziekenhuis en geven scholarships aan arme, talentvolle kinderen.

In 2012  richt  Georgina Pimp My Village op. Dit is een crowdfundplatform dat migranten ondersteunt die ontwikkelingsprojecten hebben opgezet in hun land van herkomst. Georgina geeft crowdfundtrainingen om organisaties extra te ondersteunen en is naast haar eigen organisaties ambassadeur voor 1 mdg (1 miljoen goede daden).

Sinds 2014 geeft Georgina ook cursussen Relaxed Bevallen met HypnoBirthing (www.relaxedbevallen.nl)

Dit naar aanleiding van haar  bijzondere en relaxte bevallingen van dochter Suki Lee Mavis  en zoon Marlo Saatchi 

Op dit moment presenteert Georgina samen met Koert-Jan de Bruijn het programma “Wist je dat” op RTL 4/ RTL5.

 

Georgina Kwakye boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDivere mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persson
GenreCommercieel adviseur
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Georgina Kwakye is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Georgina KwakyeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Georgina Kwakye ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Georgina Kwakye zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.