Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Timon Kraus boeken?

Wilt u Timon Kraus boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Timon Kraus vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Timon Kraus direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Timon Kraus

TIMON KRAUS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via

U kent Victor Mids, u kent het populaire tv-programma Mind F*uck… dan wordt het hoog tijd om kennis te maken met een ander fenomeen, Timon Krause. Geboren in Duitsland, opgeleid in Nieuw-Zeeland en nu woonachtig in Amsterdam heeft Timon Krause met zijn show reeds alle continenten bezocht.

Voor Timon is magie de passie van zijn leven. Al toen hij 16 was publiceerde hij zijn eerste boek over het thema gedachtenlezen. Hij is de ‘Best European Mentalist’ 2016 en de jongste gedachtelezer die ooit deze titel heeft gewonnen. Zijn programma zal beslist uw verstand te boven gaan. Niet minder dan Karel de Rooij van Mini & Maxi is een fan van Timon.

Dus, bent in voor een avondje ‘totale verbazing’ en ‘hoe is het mogelijk’, gaat ‘m zien!

Timon Kraus boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
Genreillusieshow
Prijsop aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Timon Kraus is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Timon KrausITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Timon Kraus ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Timon Kraus zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.