Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Gebroeders Ko Meesingsjo boeken?

Wilt u Gebroeders Ko Meesingsjo boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gebroeders Ko Meesingsjo vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Gebroeders Ko Meesingsjo direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Gebroeders Ko Meesingsjo

De Gebroeders Ko Sinterklaas Meezingsjo is een interactieve show van circa 45 minuten waarin de Gebroeders Ko al hun Sinterklaashits en de Sinterklaas Traditionals zingen. 

Alle Kinderen kennen natuurlijk de Sinterklaashits van de Gebroeders Ko: "Sinterklaasboot", "Zwaai maar dag Sinterklaasje" en "Groene stoomboot". 

Nieuwe Sinterklaashit

Dit jaar komt er weer een nieuwe Sinterklaashit bij. 

De Gebroeders Ko hebben namelijk samen met de boeven Joris & Boris (bekend van de Sinterklaasfilms) het nummer "Sinterklaas in een raket" opgenomen voor DE Sinterklaasfilm van het jaar: 

"Sinterklaas en het raadsel van 5 december".

Joris & Boris zijn dit jaar te gast in de Gebroeders Ko Sinterklaas Meezingshow!

Dus boek NU de leukste Sinterklaasshow van Nederland!

 

Gebroeders Ko Meesingsjo boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 35 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting2 personen
GenreNederlandstalig, Kids
Prijs€2.795,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gebroeders Ko Meesingsjo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gebroeders Ko MeesingsjoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gebroeders Ko Meesingsjo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gebroeders Ko Meesingsjo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.