Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Funny DVD boeken?

Wilt u Funny DVD boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Funny DVD vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Funny DVD direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Funny DVD

De camera rolt en u bent de ster in uw eigen videoclip. Funny DVD is ideaal voor iedere entertainmentgelegenheid en biedt u humor en plezier op elke locatie waar meerdere personen aanwezig zijn. Het is een leuke activiteit geschikt voor dat feest wat iets extra’s of speciaals wil bieden aan zijn gasten. Mensen zullen stilstaan bij het zien van zoveel humor en hilarische beelden. Incl. licht, geluid, camera en alle benodigde materialen. De ideale fun-factor voor ieder evenement. Uw gasten krijgen van ieder optreden een eigen DVD mee naar huis.

Funny DVD boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreEntertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Funny DVD is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Funny DVDITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Funny DVD ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Funny DVD zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.