Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Froukje de Both boeken?

Wilt u Froukje de Both boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Froukje de Both vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Froukje de Both direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Froukje de Both

Froukje de Both staat in Nederland bekend als een veelzijdige persoon: presentatrice, actrice en DJ bij Radio 538. Ze speelde in populaire series als 'Goudkust' en 'Costa' en presenteerde vele televisie programma's, waaronder 'Starstrippers', 'TV Makelaar' en 'RTL GP'. Daarnaast is Froukje iedere vrijdagavond te horen op Radio 538. Froukje de Both is te boeken voor diverse presentaties.

Froukje de Both boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreNL
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Froukje de Both is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Froukje de BothITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Froukje de Both ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Froukje de Both zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.