Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Foto act boeken?

Wilt u Foto act boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Foto act vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Foto act direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Foto act

Met de mobiele foto-act kijken uw gasten even door de ogen van een ander en werpen ze een verrassende blik op zichzelf.

Gekleed in een prachtig, kleurrijk kostuum begeeft de actrice zich tussen het publiek. Opgewekt biedt zij uw gasten de mogelijkheid de wereld door de ogen van een ander bekijken om zo een frisse kijk op zichzelf te krijgen. Zij worden vervolgens  uitgenodigd een keuze te maken uit de verschillende 3-dimensionale brillen met ogen op stokjes. Elke bril bevat een ander paar ogen met aan elke kant ook weer een andere blik. Door met deze brillen voor de camera te poseren ontstaan niet alleen hilarische portretten, maar ook komische taferelen voor de omstanders.

De brillen zijn niet de enige mogelijkheden. Ook is er de foto act met spreekballonnen, gekke monden etc.

De foto’s worden ter plekke voorzien van een full color fotoframe, desgewenst bedrukt met uw (commerciële)boodschap en als theatraal aandenken aan uw evenement aan de geportretteerden overhandigd.

Foto act is een verrassende foto animatie op maat met een blijvende herinnering!

 

Foto act boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreEntertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Foto act is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Foto actITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Foto act ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Foto act zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.