Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Filmgastenboek boeken?

Wilt u Filmgastenboek boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Filmgastenboek vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Filmgastenboek direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Filmgastenboek

Filmgastenboek boeken is een filmspektakel, blijvende herinnering en fraai decor op uw evenement.

Het filmgastenboek is een mega-grote 8 mm camera is alleen al een decoratief spektakel in de feestruimte. De grote spoelen draaien en live-beelden of foto’s worden door het apparaat geprojecteerd.

Gasten worden tijdens een evenement door de ‘regisseur’ uitgenodigd in de projector (filmgastenboek) een filmpje op te nemen. Ze bepalen zelf wanneer ze starten en stoppen door het regisseur-bordje te gebruiken dat binnen op een statiefje staat. Wanneer het groepje groter is dan 3 personen wordt het luik achter opengemaakt, zodat ze  toch allemaal in beeld zijn. De dvd-reacties worden achter elkaar gemonteerd en binnen een week naar de opdrachtgever gestuurd.

BELANGRIJK:

De projector (filmgastenboek) is 2,70m hoog wanneer hij is opgesteld.

Het FilmGastenboek moet op een plek staan waar zo min mogelijk omgevingsgeluid is. Dit vanwege de geluidsopnamen.

De gasten moet duidelijk zijn wat van ze verwacht wordt. Werkt het beste bij bruiloften, afscheidrecepties…., waar de gasten een persoonlijk woordje kunnen richten.  

Extra mogelijkheden:

Er kunnen ook foto’s worden gemaakt in de projector. Deze worden aan de gasten  meegegeven als bedankje. Dit stimuleert ook de gasten iets in te spreken. 

Dvd met alle reacties wordt aangeboden in een filmblik.

 

Filmgastenboek boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreOpeningsact
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Filmgastenboek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van FilmgastenboekITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Filmgastenboek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Filmgastenboek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.