Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Fakir Norbert boeken?

Wilt u Fakir Norbert boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fakir Norbert vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Fakir Norbert direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Fakir Norbert

Op het ritme van sfeervolle arabische muziek wordt het publiek getrakteerd op een aantal wonderbaarlijke staaltjes van oosterse meditatie. Deze korte maar krachtige show wordt opgeluisterd door vuurspugen, het springen in glasscherven en een authentiek spijkerbed. De innerlijke kracht van de Fakir wordt verder gedemonstreerd door onder andere ijzer te buigen, een spijker met de hand in een stuk hout te slaan en door een pijl te breken op het 'zachte' gedeelte van de nek. Een show die iedereen weer keer op keer versteld zal doen staan, en waarover nog lang nagepraat zal worden.

Fakir Norbert boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fakir Norbert is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fakir NorbertITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fakir Norbert ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fakir Norbert zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.