Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Amazing Stroopwafels boeken?

Wilt u Amazing Stroopwafels boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Amazing Stroopwafels vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Amazing Stroopwafels direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Amazing Stroopwafels

Op smaak gebracht met mayonaise, ketchup, uitjes, sla en een tomaatje, spelen de Stroopwafels hun muziek op een manier dat de vonken ervan af vliegen.

Op straten en op pleinen, maar ook in café's, dierentuinen, bedrijfsopheffingen, sauna's, theaters, blusboten, Gala's of the Year, hengelsportverenigingen en zelfs bij mensen thuis, spelen de Stroopwafels met veel enthousiasme.

Het direct contact met het publiek staat voorop en daarom mijden ze menselijke oceanen, zoals megadisco's of popfestivals.

Amazing Stroopwafels boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting3x personen
GenreNederlands, Engels
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Amazing Stroopwafels is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Amazing StroopwafelsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Amazing Stroopwafels ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Amazing Stroopwafels zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.