Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Voorjaars Bloemen en Vlinders boeken?

Wilt u Voorjaars Bloemen en Vlinders boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Voorjaars Bloemen en Vlinders vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Voorjaars Bloemen en Vlinders direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Voorjaars Bloemen en Vlinders

2 animatie-acts die graag de voorjaarsbloemetjes buiten zetten! 


Sprankelende typetjes in bloemenstijl laten het publiek een keuze maken uit verschillende VergeetZEniet bloemetjes;

De ‘zoete bloem’ (iets te snoepen), de ‘uitvoerende bloem’ (een kleine performance als in een liedje), de ‘warme bloem’ (een warme knuffel) en niet te vergeten de ‘herinneringsbloem’ (Polaroidfoto).
Kortom deze speelse animatie draagt bij aan succes op iedere gelegenheid; de dames zorgen er dan ook gegarandeerd voor dat je ‘ZE niet vergeet’!

Van verre ziet u de vlinders al vliegen, ze steken met kop en schouders boven iedereen uit. Op bijpassende muziek bewegen deze sprookjesachtige steltenlopers zeer sierlijk en elegant.
Deze twee Monarch vlinders zijn absoluut niet schuw en laten graag hun schoonheid zien aan het publiek. Deze steltenact is dan ook een echte publiekstrekker op feesten, festivals, braderieën en andere voorjaarsevenementen.

Voorjaars Bloemen en Vlinders boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 40 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting4 personen
GenreVoorjaar
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Voorjaars Bloemen en Vlinders is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Voorjaars Bloemen en VlindersITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Voorjaars Bloemen en Vlinders ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Voorjaars Bloemen en Vlinders zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.