Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Elfen en Eenhoorns boeken?

Wilt u Elfen en Eenhoorns boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Elfen en Eenhoorns vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Elfen en Eenhoorns direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Elfen en Eenhoorns

Meesters van het licht. Het Lantaarnvolk kent zijn oorsprong in het historische vak van lantaarnaanstekers. Na de komst van de gloeilamp is dit baantje snel verloren gegaan, maar enkele uitslovers hebben zich verenigd. Het Lantaarnvolk is altijd in de weer en is bezig bij voorkeur in het donker. Licht maken is tenslotte geen kinderspel maar een voorname taak.

Het gezelschap heeft een geheel eigen leefwijze welke - hilarisch genoeg - niets met efficiëntie te maken heeft. Met hun lichtkaravaan gaan zij van plek tot plek voor het fabriceren van licht. 

Gaat er al een lampje branden?

 

Elfen en Eenhoorns boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurOp aanvraag
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreAnimatie
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Elfen en Eenhoorns is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Elfen en EenhoornsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Elfen en Eenhoorns ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Elfen en Eenhoorns zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.