Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Wijdbeens Report boeken?

Wilt u Wijdbeens Report boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wijdbeens Report vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Wijdbeens Report direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Wijdbeens Report

Imitator Bart Juwett zet een perfecte imitatie neer van André van Duin’s creatie Wijdbeens Report. Met de typische André van Duin humor zal Bart als Wijdbeens uw evenement als reality verslaggever verslaan.

Ook voor het maken van bedrijfsfilmpjes is dit uitermate geschikt. Op een humoristische wijze neemt Wijdbeens uw bedrijf onder de loep. Eigenlijk is Jan Wijdbeens met zijn Wijdbeens Report overal inzetbaar. Overal waar iets gebeurd is Wijdbeens van de partij en... een graag gezien gast.

Animatie bestaat uit twee personen: Bart Juwett als Wijdbeens en een regisseur/cameraman.

 

Wijdbeens Report boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreImitatie
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wijdbeens Report is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wijdbeens ReportITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wijdbeens Report ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wijdbeens Report zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.