Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Elevator Pitch boeken?

Wilt u Elevator Pitch boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Elevator Pitch vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Elevator Pitch direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Elevator Pitch

De Elevator Pitch is een opnamecabine in de vorm van een stijlvolle lift. De aanwezigen wordt de mogelijkheid geboden om in een discrete omgeving een pitch te verzorgen. Bezoekers bepalen zelf wanneer de opname start en stopt door op de lift-knop te drukken. De deuren van de lift sluiten automatisch, verlichting gaat aan en de `verdiepingsteller’ geeft aan hoeveel seconden U bezig bent. De filmpjes worden online geplaatst, echter zijn alleen zichtbaar als u onze inlogcode heeft ontvangen. Uiteraard kunnen de filmpjes ook digitaal aangeleverd worden. Als extra optie kunnen we de lift aanpassen aan de huisstijl van U! De ledverlichting in het plafond kunnen we aanpassen aan uw huisstijl kleuren en o het scherm boven de entree kunnen we desgewenst uw logo of boodschap plaatsen.

 

 

Elevator Pitch boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreLeerzaam
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Elevator Pitch is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Elevator PitchITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Elevator Pitch ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Elevator Pitch zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.