Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Yvon Jaspers boeken?

Wilt u Yvon Jaspers boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Yvon Jaspers vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Yvon Jaspers direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Yvon Jaspers

Yvon Jaspers is sinds 2004 het gezicht van Boer zoekt Vrouw. In 2018 is daar Onze boerderij bijgekomen. Eerder presenteerde ze KRO’s XXS. Van 2011 tot 2015 presenteert ze het programma Liefs uit... In 2014 vertelt ze het kerstverhaal in Kerst met de Zandtovenaar. Samen met Joris Linssen neemt ze van 2014 tot 2016 de presentatie van Hello Goodbye op zich.

Yvon presenteerde diverse televisieprogramma’s voor Teleac, NOT en NPS, waaronder Klokhuis (1994-2000). Voor de KRO presenteerde ze onder meer Groot licht, de Cinekidjournaals, het spelprogramma ZigZag, KRO’s Kinderfilm Theater, De Lage Landen en Spraakwater.Ook was ze jarenlang het gezicht van Wonderen Bestaan en was zij van 2006 tot 2008 één van de presentatoren van Nederland Te Koop. In december 2007 maakte Yvon samen met Marc-Marie Huijbregts de humoristische spelshow Kerst met Marc-Marie en Yvon. In 2008 ging de presentatrice op zoek naar de mooiste verhalen in uiteenlopende straten van Nederland, in Yvon in de Buurt. In het voorjaar van 2010 was Yvon te zien in de BNN-serie Over mijn Lijk, waarin ze een jaar lang vijf ongeneeslijk zieke jongeren volgde. In 2005 was ze 'de mol' in het tv-programma Wie is de Mol van de AVRO.

Als eerste presentatrice won Yvon vijf keer de Zilveren Televizier-Ster, de publieksprijs voor beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid van het jaar.Te weten in 2006, 2008, 2009, 2010 en 2012.

Yvon acteerde o.a. in Zebra (NCRV), Lola Moviola (VPRO), IJs (NCRV), Knofje (KRO), Hartslag (NCRV), Bradaz (NPS), Rozengeur en Wodka Lime (RTL4). Als actrice/regisseuse in het theater was ze verbonden aan: Jeugdtheaterschool Amsterdam, Theater de Engelenbak, Speeltheater Eva Bal Gent, Stichting Buitenkunst, Theater Artemis, Aquarius Ensemble Den Bosch en het Zuidelijk Toneel. Verder maakte Yvon diverse bedrijfsfilms en is ze ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds.

In oktober 2002 maakte Yvon haar debuut met de kinderprentboeken Sluup en Aria. Tevens schreef Yvon drie jaar lang iedere week een column in de Viva en schreef ze de serie ‘Blind Dates’ voor dat blad. Van 2009 tot 2016 was zij columniste voor de Margriet.

Yvon Jaspers boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenrePresentatrice
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Yvon Jaspers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Yvon JaspersITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Yvon Jaspers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Yvon Jaspers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.