Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Duck Racing boeken?

Wilt u Duck Racing boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duck Racing vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Duck Racing direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Duck Racing

Met een snelheid van over de 200 kilometer per uur rijden de deelnemers in een ECHTE EEND ! een parcours. 

Door gebruik te maken van de nieuwste Multimedia technieken ervaren de coureurs de sensatie van echt rijden, dit ondanks het feit dat de auto geen centimeter van zijn plaats komt. Half rond de voorkant van de auto wordt op een levensgroot scherm het parcours geprojecteerd. De deelnemers kunnen d.m.v. rem-stuur en gaspedaal de auto besturen. Zeer realistische geluidseffecten (o.a. gillende banden, remmen of een crash) geven de deelnemers een onvergetelijke sensatie.

 Uiteraard wordt degene die de snelste tijd rijdt aan het eind van het evenement gehuldigd, en ontvangt hij/zij de enige echte originele felbegeerde Duck Troffee

 

Duck Racing boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreActief
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duck Racing is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duck RacingITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duck Racing ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duck Racing zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.