Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Double D Force boeken?

Wilt u Double D Force boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Double D Force vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Double D Force direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Double D Force

Voor de tweede keer wereldkampioen touwtje springen, klinkt raar maar is verrassend en vernieuwend!

Double-D-Force is een crew die “Double Dutch” entertainment brengt. Double Dutch is acrobatisch springen in twee alternerend draaiende touwen. Deze act is een mix van breakdance, spectaculaire sprongen over en onder elkaar, een stevige choreografie en gedurfde salto’s. In wat we doen zijn we de beste op wereldniveau. Double-D-Force richt zich op een breed publiek: “Double Dutch” is entertainment voor jong en oud. We brengen onze act op bedrijfsfeesten, fuiven, festivals, evenementen en recepties.Naast de act leveren we uitermate geschikt beeldmateriaal voor videoclips en reclamespots. Double-D-Force kan op deze wijze het imago van een bedrijf verfrissend vernieuwen. Als crew willen we jongeren aanzetten om een gezonde levensstijl aan te nemen door te sporten. “Double Dutch” is een zeer goedkope sport (er zijn slechts twee lange touwen voor nodig), bovendien kan “double Dutch” op elke locatie gesprongen worden. “Double Dutch” stimuleert jongeren om zich op cognitief, motorisch, sociaal en creatief vlak optimaal te ontwikkelen. Met Double-D-Force willen we concurreren met het breakdance -en het hip hop milieu. We doen dit door middel van onze act, het organiseren van workshops, samenwerking met Dj’s, het uitbrengen van een eigen kledingstijl en media campagnes. Na een korte periode van promotie beginnen we aan heel wat bekendheid te winnen, zowel in België als internationaal. De reacties zijn allemaal uiterst positief. 

Double-D-Force: the best Double Dutch Entertainment!

 

 

Double D Force boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 15 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting4-5 personen
GenreActief
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Double D Force is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Double D ForceITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Double D Force ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Double D Force zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.