Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dickens animatie boeken?

Wilt u Dickens animatie boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dickens animatie vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dickens animatie direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dickens animatie

De geur van dennenbomen en lekker eten. Pakjes onder de Kerstboom. Maretak in de deuropening. En natuurlijk: handenvol muziek. Kerstliederen oud en nieuw. Ze worden allemaal a capella gezongen door het duo "What the Dickens?". In stijlvolle kostuums uit Dickens tijd, met welluidend gezang en een kwinkslag hier en daar, brengen ze overal de juiste sfeer. Ze weten de gevoelige snaren te raken en brengen warmte en gezelligheid rondom kampvuren en in elke zaal en ruimte waar men maar Kerstmis wil vieren.

"Deck the halls… En ook de tafel!"

 

Dickens animatie boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreKerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dickens animatie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dickens animatieITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dickens animatie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dickens animatie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.