Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Alex boeken?

Wilt u Alex boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Alex vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Alex direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Alex

Alex zijn single "Een Bossie Rooie Rozen", zonder meer een knaller van een kroeghit. Alex behaalde een nr. 1 notering in de Mega top 30 hitlijsten.
Gedurende carnaval 2000 was Alex met  "Een Bossie Rooie Rozen" de meest gedraaide plaat in cafés en zalen.
De single stond wekenlang genoteerd in de Vaderlandse hitlijsten, behield 3 weken lang de eerste positie en kwam vervolgens hoog binnen in de Mega Top 100.
Een uniek feit is, dat de single feitelijk al in november 1999 werd gereleased en het pas veel later bracht tot maar liefst de achtste positie in de Mega Top 100.

Diverse optredens van Alex in succes volle programma’s als “De Bus", “Big Brother” inclusief een live-optreden in de zeer goed bekeken finale-uitzending, zorgden voor een forse impuls in zowel de verkoopcijfers, als de naamsbekendheid van deze sympathieke zanger Alex. De bewoners gingen volledig uit hun bol. “Big Brother Kelly” deed de bewogen uitspraak “ Alex is een toppertje “ en eerlijk is eerlijk; dat is ie ook. Bij de vele Feesten en Evenementen in Nederland en Belgie is Alex een graag geziene gast. Met krakers als “Een Bossie Rooie Rozen” en gemoderniseerde versies van “de Clown” , “Ik voel me zo verdomd alleen”, “Kee Sera Sera” en natuurlijke zijn nieuwe singel “Zing maar met me mee” gaat het dak er gegarandeerd af !  Bij ieder optreden geeft hij datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een zodanig enthousiaste manier, dat de vonken er vanaf vliegen.

Begin 2002 komt Alex met de langverwachte opvolger, “Que Sera Sera”. De combinatie van inhaken en springen bleek een gouden formule en maakten van deze evergreen binnen korte tijd een enorme hit in het land. Ook onder de jeugd word dit nummer gewaardeerd en meegezongen. “ Zing maar met me mee” werd de Party hit van 2002 en behaalde een Top 30 notering in de Mega Top 100.“After Sun Fiesta” werd een regelrechte zomer hit. Bij temperaturen boven de 30 graden is geen zonnebrandfactor meer bestand tegen deze enorme hoeveelheid ritme en feest en maken van Alex dan ook de absolute feesttopper van de Lage Landen.  Een optreden van deze sympathieke zal de echte Feestbeesten nog lang blijven heugen…

 

Alex boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekMonitor set
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€ 1.695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alex is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van AlexITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alex ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alex zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.