Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De sneeuwmachine boeken?

Wilt u De sneeuwmachine boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De sneeuwmachine vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De sneeuwmachine direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De sneeuwmachine

Drie wetenschappers hebben een machine ontwikkeld waarmee zij sneeuw kunnen maken. Voor hen maakt het niet uit of het zomer, herfst of winter is, sneeuw kan voortaan altijd, zowel binnen of buiten. Vanuit Scandinavië zijn de professoren naar Nederland gekomen om ons plaatselijk op een sneeuwbui te trakteren. Ze rijden rond met hun uitvinding. Regelmatig staan ze stil en verzamelen publiek om zich heen zodat zij deze unieke machine kunnen demonstreren. Hun taal is een weliswaar een Scandinavisch dialect, maar iedereen kan toch goed begrijpen wat zij uitleggen. Metingen worden verricht en knoppen en wijzers worden ingesteld. Wat het weerbericht niet zal kunnen voorspellen, lukt hen wel: een flinke sneeuwbui veroorzaken waar iedereen een warm kerstgevoel bij heeft. Tijdens deze speelsets rijden de professoren rond met hun machine en stoppen regelmatig op een geschikte plek om daar hun sneeuwexperiment te doen, dit duurt telkens ongeveer 6 á 8 minuten. Route en speelplekken zijn in overleg met de opdrachtgever. De sneeuw (wit schuim) verdwijnt en lost vrij snel op, maakt geen vlekken en het laat geen sporen na. Afmetingen machine: hoogte 2 meter, lengte 2,30 meter, breedte 1,50 meter. 

De sneeuwmachine boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur6 รก 8 minuten
TechniekAfmetingen machine: hoogte 2 meter, lengte 2,30 meter, breedte 1,50 meter
GenreMachine
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De sneeuwmachine is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De sneeuwmachineITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De sneeuwmachine ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De sneeuwmachine zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.