Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Paparazzi Fotograaf boeken?

Wilt u De Paparazzi Fotograaf boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Paparazzi Fotograaf vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Paparazzi Fotograaf direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Paparazzi Fotograaf

 

Fotograaf François beweegt hij zich frivool tussen het publiek met zijn camera en kiekt iedereen die voor zijn lens komt. 

De Paparazzi Fotograaf: verstopt achter lantaarnpalen, tussen de struiken of in een kliko, flitst hij tevoorschijn om precies die éne bijzondere gast of dat ultieme moment vast te leggen. Men is dus gewaarschuwd. 

 

De Paparazzi Fotograaf boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurMax 4 uren
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreFotograaf
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Paparazzi Fotograaf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Paparazzi FotograafITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Paparazzi Fotograaf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Paparazzi Fotograaf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.