Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Familie Kerstendijk boeken?

Wilt u De Familie Kerstendijk boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Familie Kerstendijk vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Familie Kerstendijk direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Familie Kerstendijk

De Familie Kerstendijk is een burgerlijk gezin in vrolijke Kerst stemming uit de jaren vijftig. Twee steltlopende uitgedoste ouders, een klein jongetje dat Bartje heet die het zijn ouders knap lastig maakt en een enorme kinderwagen met een grappige Kerst baby'tje.

Ook wanneer zij niets doen en slechts rustig wandelen zijn deze Kerstgangers een lust voor het oog. De Familie Kerstdijk brengt voor jong en oud, interactief theater en weet als geen ander de sfeer tijdens een evenement super leuk en gezellig te maken voor het publiek. De Familie Kerstdijk zingt Kerstliedjes en Bartje deelt wat lekkers uit aan de kinderen.

 

De Familie Kerstendijk boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting3 personen
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Familie Kerstendijk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Familie KerstendijkITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Familie Kerstendijk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Familie Kerstendijk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.