Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bono imitator/dubbelganger boeken?

Wilt u Bono imitator/dubbelganger boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bono imitator/dubbelganger vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bono imitator/dubbelganger direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bono imitator/dubbelganger

 

Als zanger sinds 1985, het jaar waarin hij ook verslingerd raakt aan U2 als jongetje van 10 jaar. Is een rasmuzikant en doet dat vanaf 2005 professioneel nadat hij in een soort Hennie Huisman's Soundmixshow op Talpa 10 de tweede plek van de finale weet te bereiken. 
Als zanger is Sam jarenlang actief geweest in diverse zanggroepen (acapella close harmony) en zong daarin zowel baspartijen als tenorpartijnen. Heeft een enorm stembereik en speelt bovendien piano, akoestisch gitaar, Irisch whistle en Bluesharp. 

Sam is de beste imitator van Bono in de wereld volgens veel fans en professionals. Zelfs leren noemen hem "Bono's younger Twinbrother". hij evenaart Bono in charisma, bewegingen, articulatie, accent, passie, looks en meest belangrijk: stemgeluid. 

Bono imitator/dubbelganger boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreLook a like
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bono imitator/dubbelganger is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bono imitator/dubbelgangerITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bono imitator/dubbelganger ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bono imitator/dubbelganger zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.