Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bing boeken?

Wilt u Bing boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bing vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bing direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bing

 Het lieve konijntje Bing geniet van de vrolijke peutertijd en ontdekt grote verhalen in de kleine, dagelijkse dingen in het leven. Hij is speels en zit vol energie!
Deze award winnende pre-school televisie serie is in Nederland iedere dag te zien op Zappelin en in België op Ketnet. Naast televisie is Bing ook een grote hit op de verschillende intertnet kanalen. 

Bing boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreMeet en Greet
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bing is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BingITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bing ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bing zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.