Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Biba Boerderij boeken?

Wilt u Biba Boerderij boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Biba Boerderij vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Biba Boerderij direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Biba Boerderij

Veel stadse kinderen komen steeds minder in aanraking met het plattelandsleven. 'Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt' zijn uitspraken die er niet om liegen. Spelenderwijs richt Bibaboerderij zich op verantwoord en duurzaam leven waar plezier, gezondheid, sociale betrokkenheid en genieten de basiselementen zijn. 

Biba Boerderij boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Biba Boerderij is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Biba BoerderijITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Biba Boerderij ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Biba Boerderij zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.