Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Angelique Schmeinck boeken?

Wilt u Angelique Schmeinck boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Angelique Schmeinck vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Angelique Schmeinck direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Angelique Schmeinck

 Angélique Schmeinck (1964) is één van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland en werd in 1998 verkozen tot Lady Chef van het jaar. Zij zwaaide jarenlang de scepter in een restaurant met één Michelin ster. In 2000 is zij gestart met haar eigen bedrijf, Angélique Schmeinck Producties, dat staat voor inspiratie in de breedste zin van het woord. Voor organisaties verzorgt Angélique met haar Creatieve Culinaire Projecten, ‘op maat’ activiteiten, projecten zoals presentaties, lezingen, intermezzo’s en sessies creativiteit & innovatie waarbij smaak & geur de invalshoeken zijn. Organisaties zijn altijd op zoek naar inspiratie, dat kan zijn voor visiebepaling, teamspirit, als vliegende start voor een nieuw project, productontwikkeling. Zeker in deze tijd is creativiteit en innovatie voor een bedrijf van vitaal belang. Inspiratie genereert energie en zorgt voor beweging. Inmiddels heeft Angélique vier kookboeken op haar naam staan; Het Chocoladeboek (1993), Le Grand Dessert (1998), “Een Mond vol Kunst” wat verkozen is tot meest innovatieve kookboek van de wereld in 2002! Haar vierde kookboek `Swingen in de Keuken` ligt momenteel in de winkel. ‘Swingen in de keuken’ is SLIM koken, de Snelle, Lekkere, Inspirerende en Makkelijke recepten vind je terug in hoofdstukken als ‘Geen kunst aan’ en ‘Koken voor een schijntje’. In 2003 en 2004 presenteerde Angélique drie dagen per week een kookitem in het RTL4 programma Aperitivo. Onder het overkoepelende medium ‘Spice of Life’ lanceert Angélique spraakmakende culinaire projecten. Zo heeft zij eind vorig jaar met veel succes het spectaculaire concept Culi-Air® gerealiseerd, waarbij zij een luchtballon gebruikt als hete luchtoven om een diner te bereiden. Momenteel is Angélique bezig met een nieuw Spice of Life project; ‘Koken in een Geiser’, dat uitgevoerd zal worden tijdens het Fun festival in IJsland.

 

Angelique Schmeinck boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekExclusief techniek
Bezetting1 persoon
GenrePresentator
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Angelique Schmeinck is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Angelique SchmeinckITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Angelique Schmeinck ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Angelique Schmeinck zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.