Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Ali G Look a Like boeken?

Wilt u Ali G Look a Like boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ali G Look a Like vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ali G Look a Like direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Ali G Look a Like

Als u op zoek bent naar een uitzonderlijke komische en unieke act dan kunnen wij u de act van ‘Borat’ of ‘Ali G’ aanbevelen. 

Dit is het ultieme eerbetoon aan comedy Sacha Baron Cohen's creaties,  Borat & Ali G. Een interactieve stand-up comedy show met daarbij een ‘op maat’ gemaakt interview met zelfs iemand van uw organisatie behoort tot de mogelijkheden. 

Inmiddels heeft hij al diverse gastoptredens verzorgt in diverse grote internationale televisieshows. (SKY, CNN) Uitstekend geschikt als stand-alone act met hele scherpe improvisatie komedie. 

(Engelstalig)    

 

Ali G Look a Like boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 personen
GenreTypetje
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ali G Look a Like is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ali G Look a LikeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ali G Look a Like ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ali G Look a Like zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.